امارات

فرهنگ و هنر در امارات متحده عربی

شب

کشور امارات متحده عربی، کشوری در منطقه خاورمیانه با حکومت فدرالی که در جنوب غربی آسیا قرار گرفته است. از جنوب و غرب با عربستان سعودی، از شرق با عمان و از شمال با خلیج فارس همسایه می باشد. امارات متحده عربی یک هم بستگی از شیخ نشین های هفتگانه شامل ابوظبی، دبی، فجیره، عجمان، شارجه، راس الخیمه و ام القوین است که بعد از مستقل شدن و جدا شدن از حکومت بریتانیا در دوم دسامبر 1971 تشکیل شده است. در کشور امارات این روز، به عنوان روز ملی امارات جشن گرفته می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا درباره ی فرهنگ و جامعه این کشور، اطلاعات بیشتری را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

جامعه کشور امارات متحده عربی

کشور امارات متحده عربی دارای جامعه ای متنوع می باشد. امارات به عنوان یک جامعه ی قبیله ای کوچک که با ورود اتباع از کشورهای دیگر از جمله ایران و سایر کشورهای عربی دچار تغییرات وسیعی شد. همان طور که اشاره شد، این کشور تا سال 1971 تحت سلطه ی انگلیس بود و پس از آن استقلال یافت.

امارات در بخش های مختلفی همچون معماری، موسیقی، لباس، غذا و سبک زندگی تحت تاثیر بسیاری قرار گرفته است.

شهر شارجه توانست در سال 1998 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان عرب شناخته شود و در سال 2014 به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی از طرف سازمان همکاری اسلامی نامگذاری شد. همچنین شهر العین در ابوظبی به عنوان میراث جهانی در یونسکو ثبت شده است.

فرهنگ در امارات

امارات پس از استقلال از بریتانیا و متحد شدن شیخ نشین های هفت گانه، دستخوش تغییراتی مثبت و سازنده گردید و همه ی این تغییرات سبب شد که امروزه امارات به عنوان یک کشور مدرن و پیشرفته شناخته شود. فرهنگ در هر کشوری برگرفته از بخش های مختلفی همچون هنر و معماری، آداب و رسوم، آشپزی، ورزش و غیره می باشد. از جمله تغییراتی که در امارات بسیار چشمگیر بوده می توان به بخش معماری اشاره کرد.

معماری در امارات متحده عربی

معماری در امارات متحده عربی از معماری های اسلامی، ایرانی و معماری عرب الهام گرفته است. معماری عربی و ایرانی، در واقع توانسته اند هویت محلی امارات را به نمایش بگذارند، از جمله عناصر خاص معماری که از ایران به این کشور نفوذ کرده است، بادگیر می باشد.

غذاهای سنتی امارات متحده عربی

در کشور امارات آشپزی بسیار تاثیر پذیرفته از کشورهای همسایه می باشد و شباهت های زیادی به غذاهای عمانی، عربستانی، خاورمیانه ای و آسیایی دارد. در حال حاضر فرهنگ آشپزی در امارات در برگرفته از غذاهایی از سراسر جهان می باشد.

غذاهای اصیل اماراتی، در برگیرنده ی ترکیبی از یک رژیم غذایی صحرا نشینی شامل گوشت و شیر شتر همراه با غذاهای دریایی می باشد. غذاهای دریایی نیز غالبا از ماهی های رایج خلیج فارس تهیه می شود. در مورد کشاورزان، رژیم غذایی غالبا از خرما و ترکیبی از ادویه ها و ترشی ها همچون دارچین، زعفران و زرد چوبه است. مواردی که بیان شد اساس غذاهای متداول و سنتی امارات را تشکیل می دهد.

آداب و رسوم امارات متحده عربی

در کشور امارات احترام به افراد مسن سال و بزرگ تر از اهمیت بالایی برخوردار است. از رسوم احوال پرسی آن ها اینست که وقتی وارد جمع و مجلسی می شوند، از سمت راست به سمت چپ شروع به سلام و احوال پرسی می کنند و چنانچه شخص بزرگ و مسنی در جمع باشد، ابتدا به سمت او می روند و احوال پرسی را با او شروع می کنند. رسمی که در امارات برای خوشامد گویی بین مردان است، خوشمک یا همان لمس بینی است و در مورد زنان، خوشامد گویی و سلام با دست دادن و بوسیدن گونه می باشد. همچنین از دیگر رسوم سلام در این کشور بوسیدن بالای سر است.

ورزش های رایج در امارات

در کشور امارات متحده عربی، ورزش به صورت وسیع توسط مردم انجام می شود و از مورد علاقه ترین ورزش ها می توان به فوتبال اشاره کرد. امارات در لیگ قهرمانان آسیا در سال 2003 – 2002 حضور داشت و توانست در سال 2005 به مقام دوم در این لیگ دست یابد. همچنین این کشور برای اولین بار در سال 1990 به جام جهانی فیفا صعود کرد. این تنها باری بود که این کشور به جام جهانی صعود کرد.

فوتبال

این ورزش مورد علاقه ترین ورزش ها برای مردم امارات می باشد. از محبوب ترین باشگاه های فوتبال در امارات می توان به باشگاه های العین، الوصل، الشباب امارات، شارجه، الوحده و الاهلی اشاره کرد. تیم ملی فوتبال امارات نیز توانست در جام جهانی فیفا 1990 همراه با مصر صعود کند. این سومین جام جهانی متوالی بود که دو کشور عرب توانستند بعد از کویت و الجزایر در سال 1982 و همچنین عراق و الجزایر در سال 1986 در جام جهانی فیفا صعود کنند. علاوه بر این، در سال 2007 در جام ملت های خلیج که در ابوظبی برگذار شد امارات توانست به مقام قهرمان دست یابد.

کریکت

پس از فوتبال، کریکت ورزش محبوب و مورد علاقه ی مردم در کشور امارات متحده می باشد. این ورزش بیشتر به خاطر مهاجرینی که از جنوب آسیا به این منطقه وارد شده بودند، در امارات شهرت یافت. امارات دارای استادیوم های کریکت بسیار می باشد و از مهم ترین آن ها می توان به استادیوم انجمن کریکت شارجه، ورزشگاه الجزیره محمد بن زاید، استادیوم شیخ زاید، آژمان اوال و همچنین استادیوم بین المللی کریکت دبی اشاره کرد. در کشور امارات، شهر دبی محل برگزاری شورای بین المللی کریکت و هیئت مدیره ی اصلی ورزش کریکت است.

این مطالب هم واقعا جذابن!!!

نظر شما چیست، اینجا بنویس:)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا