استرالیا

غذاهای استرالیا: غذاهای محلی، آشپزی استرالیایی

از غذاهای سنتی استرالیا چه میدانید؟ آیا میدانید در هر یک از بهترین شهر های استرالیا کدام غذاها بین همه مردم محبوب هستند؟ فکر میکنید کدام یک از غذاهای ملبورن از همه خوشمزه تر باشد؟ استرالیا کشوری با فرهنگ و آشپزی خاص خودش است و نمیتوانید بدون امتحان کردن غذاهای معروف و محلی آن در این کشور زندگی کنید. در این مقاله به سراغ آشپزی استرالیایی میرویم و خوشمزه ترین غذای مردم استرالیا را پیدا و انتخاب میکنیم.

نگاهی به سرفصل‌ها

برترین غذای مردم استرالیا

یکی از مهمترین بخش فرهنگ و اصالت هر کشور غذاها و خوراکیهای مخصوص آن است. هر یک از شهرهای استرالیا غذاها و محصولات معروف خودشان را دارند که در مجموع باعث میشود غذای مردم استرالیا متمایز و خاص از باقی کشورها باشد. در ادامه به ده مورد از این غذاها و خوراکیهای معروف اشاره میکنیم.

پاولوا

نام این دسر از بالرین روسی آنا پاولوا، در طی سفر او به نیوزیلند و استرالیا گرفته شده است و هنوز هم نیوزیلند و استرالیا بر سر اعتبار ابداع این دسر در حال بحث هستند. استرالیایی ها مدعی هستند که دستور تهیه این دسر توسط یک مدیر هتل در شهر پرث در سال 1935 اختراع شده است. اما اخیرا نشانه هایی نیز از وجود این دسر در آلمان در گذشته وجود داشته است. پاولوا با پایه مرنگ درست میشود و آن را با خامه همزده و میوه های فصلی تزیین میکنند. اگرچه هنوز هم اختلاف نظراتی راجع به اصالت پاولوا وجود دارد، این دسر شاید غیر استرالیایی معروف ترین دسر در این کشور است.

کیک لمینگتون

کیک لمینگتون به کیک ملی استرالیا معروف است. در واقع، اتحادیه ملی کوئینزلند این کیک را به عنوان نشان ملی استرالیا اعلام کرده و آن را به افتخار لرد لمینگتون، حاکم سابق کوئینزلند نامگذاری کرده است. لمینگتون یک نوع کیک اسفنجی مربعی شکل است که با شکلات درست میشود و آن را با پودر نارگیل میپوشانند. البته انواع دیگری از این کیک هم وجود دارد که با خامه یا مربا پر میشود. در حال حاضر قنادی کایتونز در شهر آدلاید به درست کردن محبوبترین کیک لمینگتون معروف است.

پای گوشت

پای گوشتی که از آن حرف میزنیم یک پای گوشت معمولی نیست. بلکه پای گوشت بومی استرالیا است که با گوشت چرخکرده و آب گوشت پر و با سس گوجه تزیین میشود و به بهترین غذای مردم استرالیا معروف است. این غذا نیز انواع مختلفی دارد. مثلا یک نوع آن با پوره سیب زمینی و نخود فرنگی له شده درست میشود و در میان مردم از محبوبیت زیادی برخوردار است.

مرغ با پنیر پارمسان

گرچه این غذای محبوب را تقریبا هر جایی در جهان میتوانید پیدا کنید، چیکن پارمسان یا مرغ پارمسان از غذاهای قدیمی استرالیایی است که ریشه در آشپزی ایتالیایی و آمریکایی دارد. قبلا در استرالیا این غذا با بادمجان درست میشد و هنوز هم گیاهخواران این نوع را ترجیح میدهند، اما بعدها تبدیل به شنیسل مرغ با سس گوجه و پنیر پارمسان شد که میان مردم بسیار محبوب است.

بره بریان با اسطوخودوس

یک غذای قدیمی استرالیایی دیگر که در طرز تهیه آن از گوشت ران بره بریان شده استفاده میشود و  به جای رزماری به آن اسطوخودوس اضافه میکنند. البته گاهی نیز پیش می آید که در تهیه این غذا، رزماری و اسطوخودوس را با هم استفاده کنند. به هر صورت، این غذا خوشمزه ترین غذای مردم استرالیا محسوب میشود و امتحان کردن آن لذت بخش خواهد بود.

بیسکویت های تیم تم (Tim Tams)

این بیسکوییت ها بسیار خوشمزه هستند و به عنوان سوغاتی معروف استرالیا شناخته میشوند. شکل اصلی این بیسکوییت به صورت دو بیسکوییت آب شده است که با لایه نازکی از خامه شکلاتی از هم جدا میشوند و سپس با لایه ای از شکلات همزده پوشانده میشوند.

دیم سیم (Dim sim)

دیم سیم در واقع نوعی دامپلینگ است که با کمی تفاوت از روی دیم سم (Dim sum) ، دامپلینگ های معروف چینی درست شده است. در سالهای 1940 این غذا توسط رستوران دار چینی-استرالیایی ویلیام چن وینگ یونگ در ملبورن ابداع شد. او متوجه بود که مردم استرالیا تا چه حد نوع چینی و اصیل (دیم سم) را دوست دارند و تصمیم گرفت مدل دامپلینگ مخصوص به خودش را درست کند. تفاوت میان نوع استرالیایی و چینی این دامپلینگ این جا مشخص میشود که سایز نوع استرالیایی کمی بزرگتر، رویه آردی آن کمی ضخیم تر است و سپس در روغن شناور برشته میشود. دیم سیم از محبوب ترین غذاهای ملبورن محسوب میشود.

شکلات های معروف هیز (Haigh’s Chocolates)

باز هم با یک سوغاتی معروف استرالیا طرف هستیم که توسط یک شرکت خانوادگی تولید میشود. شکلات فروشی معروف هیز در تعدادی از شهرهای استرالیا شعبه دارد. مرکز اصلی این کارخانه تولید شکلات در شهر آدلاید است و فروشگاه های آن در شهرهای کانبرا، سیدنی و ملبورن قرار دارند. از شکل و مزه این شکلاتها تعریف زیادی میشود و به نظر میرسد که تعداد زیادی از مردم استرالیا و مهاجران خارجی به شکلات های این کارخانه علاقه دارند.

پیتزا کاپریچیوزا

اصل این پیتزا ایتالیایی است. اما در شهر ملبورن پیتزا کاپریچیوزا به شیوه مخصوص خود تهیه میشود. مواد روی این پیتزا معمولا زیتون، ژامبون خرد شده و قارچ را شامل میشوند و ویژگی بارز نوع استرالیایی این پیتزا آن است که در ملبورن مواد روی پیتزا را به تعداد زیاد و انباشته روی خمیر میریزند. پیتزا کاپریچیوزا از مهمترین و محبوب ترین غذاهای ملبورن است و شهرت زیادی در این شهر دارد.

گوشت کانگورو کبابی

شاید تصور شکار حیوانی دوست داشتنی مثل کانگورو و کباب کردن گوشت آن خیلی جالب نباشد. اما وقتی یکی از اصلی ترین زیستگاههای این حیوان استرالیا باشد، میتوان انتظار این را داشت که این حیوان راه خودش را به عنوان غذای مردم استرالیا بر سر میزهای غذاخوری پیدا کند. گوشت کباب شده کانگورو که در واقع شاید بومی ترین غذای استرالیا به حساب می‌آید، میان گوشتخواران این کشور بسیار محبوب است. به خصوص که کالری و چربی این گوشت کمتر از برخی گوشتهای دیگر است و بسیاری معتقدند که گوشت این حیوان خواص زیادی دارد.

ده موردی که به آن اشاره کردیم، تنها غذاها و محصولات استرالیا نیستند که شهرت و محبوبیت زیادی دارند، کشور استرالیا غذاهای بسیار خوشمزه دیگری نیز دارد که امتحان کردن آنها به ذائقه و سلیقه هر فرد بستگی دارد. اما این ده غذا و خوراکی معروفترین و شناخته شده ترین محصولات استرالیا بودند که چه به عنوان غذا، و چه به عنوان سوغاتی معروف استرالیا محبوبیت زیادی در این کشور دارند.

این مطالب هم واقعا جذابن!!!

نظر شما چیست، اینجا بنویس:)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا